Det personliga scorekortet

1

Yta för aktuella erbjudaden

Här kan ni låta era sponsorer annonsera, berätta om en bra deal i shoppen eller skapa en kupong som kan lösas in i resturangen.
3

Signering vid tävlingar

Här finns utrymme för både spelare och markör att signera scorekortet vid tävling.
4

Ändra text och bild

Lägg in er klubblogga eller valfri bild, här kan ni också informera om lokala regler.
5

Spelarspecifika detaljer

På scorekortet finns personliga uppgifter som namn, handicap, klubbtillhörighet, greenfee och extraslag. Scorekortet visar också startordning, starthål och tävlingsinformation.
6

Uppdaterad baninformation

Banlängder, index och annan information uppdateras automatiskt till scorekortet.
2

Skriv ut scorekortet

I våra paketlösningar ingår en termoskrivare med lång hållbarhet som skriver ut på vattenresistent papper.
1

Yta för aktuella erbjudaden

Här kan ni låta era sponsorer annonsera, berätta om en bra deal i shoppen eller skapa en kupong som kan lösas in i resturangen.
1 / 6

 

Sätt er profil på scorekorten

På baksidan av scorekorten finns plats att lägga in egna bilder och grafik eller låta era sponsorer synas. Här är några exempel på hur det kan se ut.

Ändra insidan av scorekorten

Ni skapar er insida i vår molntjänst GolfOffice. Här finns möjlighet att lägga in logotyp och vad som ska synas på ytan för aktuella erbjudanden. Ni kan också låta en sponsor använda ytan.

Skrivare och papper som håller

Thermoskrivaren skriver ut med en teknik som innebär att du inte behöver byta toner. Vi behåller vår uppskattade papperskvalitet som tål regn och rusk. Snart kommer ni förknippa ljudet från skrivaren med intäkter, det gillar vi!

OnTag Scorekort i mobilen


Alla uppgifter på samma ställe

Spelarna loggar in med sitt Golf-ID i appen och gör sin ankomstanmälan. Då får de alla sina detaljer direkt på scorekortet i mobilen och kan sätta igång att spela.

Full med smarta funktioner

OnTag-appen gör uträkningar åt spelarna. Eftersom appen är integrerad med GIT och Sweetspot kan spelarna uppdatera sitt handicap med ett knapptryck.

Det här tycker våra kunder

Fler än 300 klubbar över hela Sverige använder vår scorekortslösning för att skapa smidigare golfuppleveser. Det här säger några av dem om OnTag.
OnTag förenklar för oss på golfklubben. Det ger ett proffsigt intryck med ett personligt printat scorekort både till sällskapsrundor och tävling. Supporten är dessutom förstklassig!
Jasmine Rawsthorne
Klubbchef/VD, Karlshamns Golfklubb
OnTag gör det enkelt för golfarna och ger dessutom oss möjlighet att fysiskt kommunicera med både medlemmar och gäster. Något vi ibland glömmer i vår digitala värld.
Christian Jakobsson
Klubbdirektör/VD, Halmstad Golfklubb

Vanliga frågor och svar

Vilka är fördelarna med OnTag? Ni kommer aldrig sitta med utdaterade scorekort eftersom scorekorten printas först när en spelare checkar in. All information på scorekortet hämtas in via GIT och Sweetspot och är alltid up to date.
Hur kommer vi igång med OnTag? Då kontaktar ni oss! När ni skaffar OnTag får ni tillgång till både pappersscorekort och appen. Appen är dessutom gratis om ni köper 6000 pappersscorekort. Vi förser er med en termoskrivare med lång hållbarhet som skriver ut på vattenresistent papper.
Hur många scorekort används på ett år? Det beror på flera olika faktorer – främst hur många banor er klubb har och hur många rundor som spelas. Ett snitt är det cirka 12 000 scorekort per klubb och år.
Vi ska bygga om två hål, hur får vi rätt information på scorekortet? Ni uppdaterar index och längder i GIT. Sedan är det enkelt att exportera till OnTag.
Kan vi använda OnTag för tävling? Ja! OnTag är byggt för att användas till tävling och den anpassas automatiskt till olika tävlingsformer i GIT. Att skriva ut 75 scorekort med alla spelare, oavsett tävlingsform, tar cirka 5 minuter.
Vi vill visa våra sponsorer på OnTag scorekort, vad finns det för alternativ? Det finns två alternativ, alternativen kan också kombineras.
  1. På scorekortets framsida finns en mindre yta. Där kan en sponsor visa upp ett aktuellt erbjudande. Ytan trycks i svartvitt och går att riva av från scorekortet.
  2. På scorekortets baksida finns en större yta för annonsering. Baksidan har ett färgtryck med hög kvalitetskänsla.
Kom igång med OnTag
Gör som 300+ andra golfklubbar och anslut er till OnTag Scorekort för en ännu smidigare golfupplevelse.